Menú diari - Plats combinats - Tapes casolanes - Pizzes - Entrepans

972 324 614 - 627 567 290     

972 324 614 - 627 567 290

peix blau ganxó 2014 (cuines de SANT FELIU GUIXOLS)

El dissabte dia 17 de maig comença la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó, aquest any amb alguna novetat com es la incorporació del sonso com a producte gastronòmic significatiu de Sant Feliu de Guíxols.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha sol·licitat al Consell Comarcal del Baix Empordà l'adhesió del "sonso" com a marca de garantía "Producte de l'Empordà". Tenint en compte que recentment la Comissió Europea ha donat llum verda al Pla de gestió del sonso, restringint la seva pesca a 819 tones anuals en poc més d'una vintena d'embarcacions, per tal d'assegurar el futur d'aquest tipus de pesca artesanal; i que la nostra ciutat és un dels únics 7 ports catalans (juntament amb Barcelona, Badalona, Arenys de Mar, Blanes, Palamós i l'Estartit) en el que és permès el desembarcament i comercialització del sonso, des del consistori es creu convenient potenciar aquesta avinentesa i poder aconseguir que el sonso esdevingui una marca identificativa del caire mariner que posseeix Sant Feliu.

Us podeu descarregar el llistat d'establiements adherits a la Campanya del Peix Blau i del Sonso fent clic en aquest enllaç

Tindreu disponible a l'Oficina de Turisme, a partir d'aquest dissabte dia 10 el desplegable amb tota la informació de la campanya i un posagots amb una recepta que podeu fer a casa: suquet de verat amb pèsols i ou dur.

El dissabte 17 de maig, a les 11 h a la rambla A. Vidal es portarà a terme la presentació oficial de la campanya amb la presencia dels establiments adherits que oferiran al públic, tastets dels seus productes a 1 €. Beguda, vi o cava 1€.