Menú diari - Plats combinats - Tapes casolanes - Pizzes - Entrepans

972 324 614 - 627 567 290     

972 324 614 - 627 567 290

L'Espai Carmen Thyssen

 

Sisley-Kandinsky-Hopper

L'Espai Carmen Thyssen és un centre dedicat a exposicions temporals que es va inaugurar l'estiu de 2012 amb l'exposició Paisatges de llumpaisatges de somni.De Gauguin a Delvaux. La mostra va tenir una gran acollida tant de públic com de crítica i s'ha convertit en el referent artístic de la Costa Brava.

L'Espai Carmen Thyssen es distribueix entre la segona i la tercera planta del Palau de l'Abat, al monestir de Sant Feliu de Guíxols, un conjunt monàstic de l'orde dels benedictins amb arrels al romànic.

A la segona planta del palau trobem les sales 1, 2 i 3 de l'exposició. És en aquesta zona de l'edifici residencial on hi havia els serveis de la pròpia institució monàstica, així com els usos d'administració i de secretaria.

L'Espai Carmen Thyssen es desplega en cinc sales més (de la 4 a la 8) a la tercera planta de l'antiga residència abacial. Aquest nivell té un aire de casa senyorial, de petit palau rural, dotat d'una gran lluminositat natural. La planta era l'espai privat de l'abat (amb la seva cambra personal i un despatx) i, també, la zona on rebia els dignataris polítics i eclesiàstics amb una una sala, el menjador i una habitació destinada a convidats.

L'Espai Carmen Thyssen aborda aquesta segona temporada amb la mostra Sisley – Kandinsky – Hopper. Col·lecció Carmen Thyssen, una aposta per a la consolidació del centre que col·loca Sant Feliu de Guíxols en el vèrtex d'un triangle d'excel·lència, juntament amb Girona i Figueres, quant a oferta cultural.