Menú diari - Plats combinats - Tapes casolanes - Pizzes - Entrepans

972 324 614 - 627 567 290     

972 324 614 - 627 567 290

TRAILWALKER 2012

Trailwalker 2012 De Dissabte, 5. Maig 2012
A Diumenge, 6. Maig 2012

La segona edició de la "Intermón Oxfam Trailwalker" se celebrarà el cap de setmana del 5 i 6 de maig de 2012 i tindrà la sortida a Olot, passarà per Girona i acabarà a Sant Feliu de Guíxols. El recorregut, que se situa íntegrament a la província de Girona, seguirà la popular ruta coneguda com a Via Verda. Així s’ha explicat a la presentació de l’esdeveniment, que ha tingut lloc aquest migdia al Saló de Plens de la Diputació de Girona i al qual han participat Jaume Torramadé, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ivan Tibau, secretari general de l’Esport, i Francesc Mateu, director d’Intermón Oxfam a Catalunya i Andorra.

L’Intermón Oxfam Trailwalker és un dels esdeveniments esportius i solidaris més grans del món. El desafiament és doble: recórrer 100 km en 32 hores en equips de 4 persones i aconseguir donatius per a ajudar a millorar les vides de milers de persones que viuen en la pobresa. Per participar al Trailwalker, els equips han d'aconseguir donatius per donar suport als més de 400 projectes que Intermón Oxfam duu a terme en quatre vies principals d'actuació: cooperació al desenvolupament, acció humanitària, incidència política i comerç just. Cada equip es compromet a recaptar com a mínim 1.500 euros.

Un dels projectes en els quals treballa Intermón Oxfam és el Banc d'Aigua a Etiòpia, on les dones i les nenes poden destinar fins a cinc hores al dia a anar a buscar aigua, que a més no sempre està en bones condicions. A través de l'Intermón Oxfam Trailwalker s'anima els participants d'aquest esdeveniment a caminar amb l'objectiu que les dones etíops no hagin de fer-ho, ja que amb 2.500 € es pot construir un pou. Iniciatives com aquesta són ara més imprescindibles que mai als països de la Banya d'Àfrica. Més de 750.000 persones s’enfronten a la mort com a conseqüència de la fam i gairebé 13 milions de persones no tenen suficient per menjar a Somàlia, Etiòpia i Kènia.